Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

onsdag den 18. januar 2012

Blomster i coladimser

Så er det gang i produktionen af coladimseblomster, det går ret hurtigt, og er nemt at bringe med sig. Fortsættelse følger snarest.

Coladimsetaske update

I dag har vi arbejdet lidt på vores coladimse taske.

Ellers har weekenden stået i influenzaens tegn, en efter en er i faldet i kløerne på dette trælse fænomen.


onsdag den 4. januar 2012

Dimse taske

Jeg er i øjeblikket i gang med rigtig mange forskellige krea projekter, men dette er det som jeg lige nu synes er sjovest. Jeg er ved at lave en taske ud af dåsedimser, så jeg hækler og hækler små blomster af dimser, som jeg senere skal hækle sammen.

Det er et job, som nemt kan bringes med uanset hvor man skal hen.

søndag den 1. januar 2012

Et nyt år

I dag er ikke bare en dag i det nye år, men også årsdagen for hvornår jeg mødtes min kæreste, eller i hvert fald hvor vi blev kærester. Vi har nu været sammen i to år og vi nyder det. Jeg har i det seneste år rykket teltpælene op og er flyttet ind sammen med min kæreste, opmagasineret mine ting (der er ikke plads) og jeg er startet på nyt job.

Vi skal bruge det nye år til at fortsætte med at elske hinanden, og være der for hinanden og leve livet, på trods af finanskriser. For som min søster en gang sagde til mig, da jeg var meget fattig...

"Husk også at leve livet," - og det har været mit motto lige siden. Man kan ikke spare sig ud af en krise, men man skal sætte sig et mål som er overskueligt, så er det nemmere at sætte tæring efter næring. Og belønningen er store og små oplevelser.

Godt nytår allesammen

Min nytårsbuffet

Da jeg skulle på job nytårsaften og jeg alligevel gerne ville have noget lidt lækkert at spise bestod min nytårbuffet at sushi med tangsalat og børnechampagne, som ældstepapdatteren havde købt til mig da hun synes at det var en fin flaske. En sød tanke, når nu at jeg ikke kunne være sammen med min kæreste nytårsaften.


PS. I dag har jeg fået resterne af kæresten og ældstepapdatterens nytårsmenu, nemlig jordskokkesuppe og citrondelise med jordbær sauce med som madpakke.... Ja, man lever jo godt!