Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

onsdag den 18. april 2012

Knapper - opdateret

I Netto i denne uge sælger de nogle fine pakker med knapper, og dem kunne jeg ikke lade være med at købe nogle pakker af. Især da det er rigtig fine farver og en helt exceptionel billig pris 10 kr!!



Jeg har længet ønsket mig en stor knappesamling, men selv i genbrugsbutikkerne er de dyre. Jeg huske at jeg brugte mange timer med min mors gamle knappekasse, og jeg har ofte dykket ned i kassen for at finde en knap til et givent produkt.

Yngstepapdatteren har indvilget i at dekorere et glas til min knappesamling. Jeg havde egentlig hugget et af hendes glas, men det er hun ikke helt tilfreds med, så nu får jeg mit eget. 

Når jeg ser nogle fine knapper, så tænker jeg ofte på knappebutikken i loppemarkedet i Buenas Aires. Fandt lige billedet, og er det ikke et skønt sted?