Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

mandag den 25. marts 2013

Europaller


Jeg har lagt syg siden sidst onsdag nat, hvor jeg pludselig ikke kunne få vejret, og jeg snorkede som en hest. Bihulebetændelse!!!! Puha jeg var dårligt, jeg har stort set ikke lavet andet end at gå fra sengen til sofaen og tilbage igen. Min eneste fornøjelse har været at kigge på min mobil. Jeg har fundet en masse fine ideer til hvordan man kan lave fede ting med Europaller.

Jeg har også genopdaget funktionen skærmprint på min mobil. Det gør jeg når jeg finder noget som jeg gerne vil gemme til mit idekatalog.

Her får I da lige et par af mine skærmprint.




Nå, ikke alle billeder er med europaller, men stadig sjove gode ideer.

Prøv at en masse fine projekter på www.1001pallets.com/

onsdag den 20. marts 2013

Refashion

Så er jeg kommet i gang med at genbruge og omforandre - kort sagt refashion af tøj hvor jeg egentlig godt kan lide stoffet, men som bare er lidt uheldig til min facon og størrelse.
Jeg fandt at det var ret grænseoverskridende at tage billeder af en selv med det formål at vise dem her på bloggen. Men I må tage dem som de er, inklusiv rodet i vores meget lille hjem. Det er ikke professionelle billeder.

Jeg kan rigtig godt lide tanken om at genbruge i stedet for at købe nyt, men onde tunger vil nok sige at det blot er fordi jeg ikke kan fordrage at shoppe tøj, pfhff!!! Genbrugstanken er klart en som ligger mit hjerte nært, og så kan jeg ikke se hvorfor jeg ikke skulle tage imod al det tøj, jeg får fra de andre shop'oholikere i min nærmeste kreds.

I dag tog jeg en trøje som skulle sendes til Rusland eller som jeg kunne bruge hvis jeg ville. Den er fra ældstepapdatteren. Jeg har haft den på uden at ændre den, men synes ligesom kun at den gjorde ondt værre... Altså det med prikkerne og striberne som ingenting gør for mig.... Jeg besluttede derfor at klippe en hæl og hakke en tå og se om ikke det blev bedre.

Her er oversize blusen før snip snip...

 Ret uformelig og ja den gør ikke rigtig noget for min fantastiske figur....ahmmm

 Mens jeg styrter frem og tilbage for at sætte kameraet til ligger hundemusen i kurven og undrer sig over hvad hun nu har gang i...

I mangel af bedre så må jeg tage gulvet til brug, så efter en hurtig støvsugning, ligger den klar på gulvet til at blive klippet i.

Det blev altså lidt for fristende for hundemusen, som lige skulle se om den kunne bruges til at grave i.


Og så lå den ikke pænt længere...


De stramme ærmer skulle helt sikkert af, de var bare ubehagelige. Jeg kan ikke fordrage at noget strammer på mine arme. Af med hovedet...nå,nej ærmerne.  

 
 .
Det næste blev at tage noget af siderne og lave et par ærmer som er behagelige og som ikke strammer.


 Så vi er klar til at finde symaskinen frem.

Mit fine lager af tråd


 Så er der gang i syningen og det går huhej derudad



Så skal ærmerne lige lægges op
og så er det model tid. 

 




 Jeg ved ikke hvad I synes, men jeg synes det er meget bedre og jeg synes der er meget hyggelig at have på. De leggins jeg har på er også nogle jeg har fået af ældstepapdatteren. (Men Guldskoene er mine!!!)

tirsdag den 12. marts 2013

Smil - dagens citat

I dag har jeg været oppe hos min søster, og på vejen hjem kom den lokal diligence (bus) og i stedet for at der stod hvor den var på vej hen , stod der "Smil til verden!"  og min hjerne fuldførte straks "og verden smiler til dig - Det trak mundvigene opad og jeg tænkte at det virkelig er rigtigt. SMIL smitter!!!!

Så til alle jer derude, SMIL!!!!

torsdag den 7. marts 2013

Hvid chokolade - dagens citat

Jeg er ikke den store L.O.C fan, men jeg er ret vild med hans tekst fra "helt min egen". Det er sgu humor på højt plan... Mine kolleger siger godt nok at jeg har misforstået sætningen...

"Om du så var sidste mand på jorden,  tror jeg ikke gad - 
for du er kikset ligesom hvid chokolad'. 

Helt ærligt så er hvid chokolade kikset, det er jo slet ikke chokolade... men altså mine kære kolleger mener at der hentydes til et band som hed Hvid Sjokolade, men jeg forbeholder mig retten til at til at tolke den på "min helt egen" måde...ta' den!



onsdag den 6. marts 2013

En engel og en gris

Jeg er vild med sneglober. Så er det sagt. Jeg har en ret stor samling, som får lov til at komme frem til jul. Men jeg har også en sjov lille samling med bl.a. en kamel.
Men her kan du se mit nyeste fund som jeg fandt i Flensborg i weekenden.