Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

lørdag den 20. april 2013

Skattejæger

Jeg er syg igen for 3. gang indenfor 6 uger, og jeg er stærkt utilfreds med min krops tilstand. Jeg er blevet stukket i næsen med lange nåle og fået punkteret mine bihuler og isat dræn. Jeg er blevet gennemskyllet med saltvand (det var faktisk rart) selvom det smagte af salt!
Da jeg så skulle have fjernet drænene fra næsen, og av for den..., så fossede blodet ud. Og lægen måtte bedøve skidtet for at stoppe blødningen. Mig der hader at blive bedøvet og ikke engang får bedøvelse ved tandlægen. Næsen og tænderne har jo forbindelse med hinanden, så mine tænder var også bedøvet. Ikke rart.
Nu troede jeg så at alt var godt, men nej nej, for så begyndte jeg at hoste og få voldsomme nyseanfald og i dag har jeg så mere eller mindre mistet stemmen. Hunden kigger underligt på mig når "råber" efter ham. Overvejer at falde i Granatæblelakrids shots flasken....

Så min tid er de sidste tre dage brugt på telefonen, computeren og i dag har jeg "fået lov" til at låne Pers iPad. I oplever simpelthen for lidt til at opfylde min tid derude på facebook, så jeg har hygget mig med at samtlige afsnit, næsten i hvert fald af DRs Skattejægerne.

De kan ses gratis på deres hjemmeside.

Skattejægerne



Her kan man også finde Luksuskrejlerne. Og et superfedt program.

Luksuskrejlerne

Når nu man ikke selv kan deltage i dagligdagen og ligger på sofaen, er det skønt at have en masse gadgets til at underholde en.

fredag den 19. april 2013

Gult er sagen


I dag fik jeg med posten endnu en ting til min sætterkasse, som hænger i det som engang skal blive til vores gæsteværelse. Men vi er ikke kommet så langt, men derfor drømmer jeg stadig om at der skal blive fint engang.

Jeg har bestemt udenom min kæreste at der skal være hvidt med solegule splash.


Øverst står der en fin gul Colani sparebøsse som jeg har købt i blogland for 100,00 kr.  Ved siden af står en hoptimist som jeg fik af min nevø i julegave. Nedenunder står to kopper jeg har købt i genbrug til 15 kr. Så står Wall E som jeg har fået af en af mine tidligere kolleger, den har jeg nok haft i 7-8 år,og på et tidspunkt var han hovedet væk, men nu er han sikkert samlet igen. Søren, min kollega prøvede vist på at gøre mig lidt mere street. Men siden er dette blevet en af mine yndlingsfilm, elsker temaet om genbrug som er så tydelig i denne film. I dag med posten kom Miffy og flyttede ind, også en inspiration fra blogland og så for den fyrstelige sum af 10 kr inkl. porto. Nederst står mit lille vækkeur som jeg har købt i Tiger i Flensborg, som tikker helt vildt højt (men jeg skal jo ikke sove der inde) og endelig mit mangefarvede bæltedyr som er fra en lille spændende butik i Baha Sao Joao i staten Rio i Brasilien. Elsker hver en ting.






På ønskelisten står en Svampebob Firkant, fordi den vil minde mig om RecycleTHIS summercampen, som jeg var med til at afholde sidste år for 50 fantastiske mennesker, men især en bestemt firkantet person ;O))).

Andre gode gule ideer modtages gerne.

mandag den 1. april 2013

Sunday Best

I går fejrede vi vores venners Hjertefest/Housewarming. Det var en rigtig hyggelig dag med hjerte småkager og fine lyserøde kokos kugler. Det er min veninde som er så super kreativ. 

Da de lige er kommet hjem fra Brasilien og har downsized deres egendele, så ville vi ikke købe en ting som de alligevel ikke har behov for.  Vi gav dem i stedet gavekort til en Sushi middag i April og en grill aften med lækre fisk. Som forventet så var de vilde med ideen med at give tid sammen. 

Da vi kom hjem gik yngstepapdatteren og jeg en tur på en time og hundemusen gik også glad med, men han gad ikke engang gø af den store labrador ved købmanden da vi var næsten hjemme.

Vel hjemme så skulle taxaen testes efter fejl så blev det lige til en dejlig køretur ud i det blå.

Ja det var så den søndag, som dog endte med at yngstepapdatteren torturerede os med at se Big Brother... Undskyld det er altså virkelig dårlig og fatsvag tv...