Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

søndag den 29. september 2013

Forloren falsk hare

I sidste uge lavede jeg forloren hare,  men på min måde. Nemlig af kylling fars rørt med hakket rød peber og godt med hakket løg, godt med havregryn,  salt og peber og i stedet brugte jeg kalkunbacon. Som jeg lige synes det var sjovt at flette. 
Det smagte rigtig godt og klart noget vi skal have igen.

mandag den 16. september 2013

Cheesecake

I dag kom min nevø på besøg og vi kom til at tale om kage. Han fortalte at han elsker cheesecake fra Baresso. Han har besluttet at ham vil lave cheesecake til hans snarlige fødselsdag. Han havde så mange spørgsmål omkring opskriften at jeg besluttede at det var nemmere at vise ham hvordan.
Da han ikke er så vild med frugt i gele ovenpå, så lavede vi den uden og serverede den i stedet med kirsebærsovs.
Vi fandt en af de mange opskrifter på nettet og så fik handlet ind.

Så skulle vi blot vente på at kage blev klar til at spise.

Og den smagte skønt! !!

♡ ♥ ♡ ♥

torsdag den 5. september 2013

Pulled pork og trukket kylling

Dagens aftensmad startede vi på at lave i går. Først blandede jeg den vigtige rub, hvorefter de to stykker nakkesteg blev maseret med det og til sidst pakkede vi dem ind i vitawrap. Så lå de i køleskabet indtil i morges.
I går aftes startede jagten på en opskrift på de lækreste bløde burgerboller.
Jeg linker lige til denne skønne opskrift. http://evaskoekken.blogspot.dk/2012/04/grove-og-blde-burgerboller-12-store.html?m=1
Eneste ændring jeg lavede var at udskifte sukker med lys sirup.
Så blev grillen foret med kul i kanten og varmede starter kul og stegene blev sat over kl 9.00 i morges.

Da jeg desværre ikke kan tåle svinekød tog jeg to stykker kyllingeoverlår op og så fik de også en omgang rub. De fik herefter knap fire timer i grillen. 
Bolledejen blev lavet og sat til at hæve og det kom der disse lækre burgerboller ud af.
Så blev der ellers serveret pulled pork burger med coleslaw a la rizraz. Du får lige min opskrift her på dressingen:

2 dl græsk yoghurt
1dl ananas saft
Lidt mælk
Lidt sødemiddel eller sukker

Bland det med gulerødder og hvidkål/spidskål og lidt kokosmel.