Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

fredag den 22. november 2013

På kursus i hvidkålsroulletter


Forleden var jeg på besøg hos min søster.  Hun skulle i gang med at lave hvidkålsroulletter og så kunne jeg da lige få et kursus. Jeg elsker nemlig hvidkålsroulletter.  Desværre fik jeg aldrig lært at lave dem. Og jeg kan ikke længere købe dem, da jeg i dag kun spiser fugl og fisk.

Her er min søsters metode:

Hun skærer fri rundt omkring stokken, varmer vandet og frigør bladende et for et med en ske. Så fjerner hun den tykke del af bladet med et snit.

Så rører hun en fars.  Hendes er en traditionel fars af flæskefars med løg, salt, peber og mælk.

Så kom hun kødet i hvert blad, foldede dem og bandt snore omkring.  Til sidst kommes de tilbage i vandet som nu er tilsat salt.

Jeg har i dag lavet en version med kylling fars rørt med løg, salt, peber, havregryn, rugmel og æg samt mælk.

mandag den 11. november 2013

Et sent Halloween indslag

Jeg fik vist  aldrig vist mit eget Jack o'lantern uden lys for det ikke skal være løgn.

Men det er til gengæld utroligt meget merw holdbart, når man ikke skærer i dem. Og gør det også ud for en efterårsdekoration.