Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

torsdag den 27. februar 2014

Lillezackhundemus

SEJR! Efter ikke at have indtaget nævneværdig mad siden lørdag, er vores alles lille hundemus nu igen begyndt at interesse sig for mad omend i små portioner... Åh hvor er det dejligt at han er ved at være på toppen. Ikke nem at være reserve madmor for en hund, når man ingen erfaring har med sig. Jeg har aldrig ejet en hund, og var sikker på at han var døden nær, så søndang og og mandag nat der tjekkede jeg nok 100 gange om han nu stadig trak vejret. Han holdt op med at gø, meget usædvanlig opførsel for ham og ville intet spise (endnu mere usædvanlig), måske for han brækkede sig voldsomt. Heldigvis er der fyldt med hundejere heroppe som kom med gode råd. Han stoppede heldigvis ikke med at drikke, så det var da et godt tegn. I tirsdag kom ham lige med to vov'er bare lige for at markere sig og i går fik vi faktisk en rigtig hundemusemodtagelse da vi kom hjem (som lyder lidt a la et pib med gø på og et skrig i et) og løb frem og tilbage på sofaen. Så lige nu er kylling hans ven og en gang i mellem nedlader han sig til at spise en tørkostknald... og han gider faktisk også at gå en tur... Herligt så kan man da trække vejret igen.

En længere pause munder ud i en ændring

Efter langt tid fravær, har jeg besluttet at jeg nok bare ikke er så kreativ og dygtig med boligindretning som jeg gerne vil være. Så det kreativ og boligindretning som jeg laver, det kan man se på min instagramprofil missflowerpower, og du er meget velkommen til at følge med der. Jeg opdaterer, når jeg har noget fint at vise, og ikke bare for at vise et billede.
Denne blog bliver nu mere om, hvad der rør sig i mit liv og om mig og mine holdninger til ting og jeg håber på at det også kan være humoristisk ind imellem. Jeg skal da heller ikke sige at der intet kreativ ryger op en gang i mellem, men det bliver når det er noget at vise.

De få af jer som rent faktisk følger med her, jeg håber I hænger ved og synes det er sjovt at læse ord engang imellem også.