Dagens aftensmad startede vi på at lave i går. Først blandede jeg den vigtige rub, hvorefter de to stykker nakkesteg blev maseret med det og til sidst pakkede vi dem ind i vitawrap. Så lå de i køleskabet indtil i morges.
I går aftes startede jagten på en opskrift på de lækreste bløde burgerboller.
Jeg linker lige til denne skønne opskrift. http://evaskoekken.blogspot.dk/2012/04/grove-og-blde-burgerboller-12-store.html?m=1
Eneste ændring jeg lavede var at udskifte sukker med lys sirup.
Så blev grillen foret med kul i kanten og varmede starter kul og stegene blev sat over kl 9.00 i morges.
Da jeg desværre ikke kan tåle svinekød tog jeg to stykker kyllingeoverlår op og så fik de også en omgang rub. De fik herefter knap fire timer i grillen.
Bolledejen blev lavet og sat til at hæve og det kom der disse lækre burgerboller ud af.
Så blev der ellers serveret pulled pork burger med coleslaw a la rizraz. Du får lige min opskrift her på dressingen:
2 dl græsk yoghurt
1dl ananas saft
Lidt mælk
Lidt sødemiddel eller sukker
Bland det med gulerødder og hvidkål/spidskål og lidt kokosmel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar