Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

torsdag den 27. februar 2014

En længere pause munder ud i en ændring

Efter langt tid fravær, har jeg besluttet at jeg nok bare ikke er så kreativ og dygtig med boligindretning som jeg gerne vil være. Så det kreativ og boligindretning som jeg laver, det kan man se på min instagramprofil missflowerpower, og du er meget velkommen til at følge med der. Jeg opdaterer, når jeg har noget fint at vise, og ikke bare for at vise et billede.
Denne blog bliver nu mere om, hvad der rør sig i mit liv og om mig og mine holdninger til ting og jeg håber på at det også kan være humoristisk ind imellem. Jeg skal da heller ikke sige at der intet kreativ ryger op en gang i mellem, men det bliver når det er noget at vise.

De få af jer som rent faktisk følger med her, jeg håber I hænger ved og synes det er sjovt at læse ord engang imellem også.

1 kommentar: