Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

onsdag den 23. oktober 2013

Paller paller paller

Jeg har længe plaget min kæreste med billeder af andre folks palleprojekter, men endelig fik jeg lov til at lave et af dem. Eller det vil sige han er jo  tømrer og så bliver ting nemt et projekt. Så jeg var nok mere projektleder og han udførte.

Vi har længe haft kontor i yngstepapdatterens værelse. Hun er her hver anden weekend. Men værelset er kun 8 kvadratmeter, så jeg havde besluttet at vi skulle rykke ud af værelse. Der var møbler overalt og mindede egentlig mest af alt om opholdrum for møbler.

Nogle blev skilt af, andre blev solgt og endnu andre skal sælges. Eneste to møbler der forblev var et skuffemøbel og en lille reol. Da vi havde fjernet næsten alle møbler, blev vi enige om at en gang maling ville gøre godt. Og heldige var vi også da vi fik besøg af viceværten som skulle se på vores håndvask som var ved at falde ned. Men han og kæresten blev enige om at vi da også lige skulle have skiftet til den nye radiator i børneværelset. Således blev det et helt frisk kanvas at lave værelse i.

Så fik kæresten bygget sengen, han pudsede og sleb, slæbte og løftede rundt på pallerne. Så blev der bygget en seng, som fylder det meste af værelset. Hun ønskede sig mere end noget andet en stor seng, så da vi har en 140 topmadras på lager, blev det størrelsen.

Vi kørte i IKEA og købte en ny boksmadras, og så var sengen klar.

 Vi fik lov til at vælge lige præcis de paller vi ville have.
 De fylder godt i en meget lille stue - og så når man er ved at male et spejl som skal hænge i værelse tillige
Hundemusen holder et skarpt øje med blikmanden
 Så er radiatoren og bunden af sengen installeret
 Nu med madras og sengetøj, en lille real og en stol.
 Yndgstepapdatteren var selv med til at bestemme hvor tingede skulle stå og hænge.
 En hylde lavet af palle, underneden hænger en klapbord, så hun har et bord, men intet fylder når hun ikke bruger det. Og et glimt af kommoden som fik lov at blive. Her kommer lidt flere deltajer senere.
Jeg er vild med hylden. AWESOME.

Forresten så vidste hun intet og det var den fedeste følelse at se hendes overraskede ansigt og høre hende slogan " Too happy to sleep". Ja, så det blev en meget glad teenager.

4 kommentarer:

 1. hvad er længden og bredden på palle sengen? :)

  SvarSlet
 2. Den er 140x200. Så nogle af pallerne er savet til og så er de lagt forskudt i forhold til øverste og nederste lag og skruet sammen på behørig vis.

  SvarSlet
 3. Hvordan har du skåret dem til? Falder de ikke fra hinanden?

  SvarSlet
 4. Hvad er målene på det du har skåret af?

  SvarSlet