Da jeg kun spiser fugl og fisk, må man jo være kreativ for at få de ting som man plejer. (Kan ikke fordøje andet slags kød, men kan godt lide det)
Vi har derfor været i gang med at lave kalkunrullepølse.
Først skar vi et kalkunbryst ud som slag
Så hakkede vi en hel masse rødløg
Herefter dækkede vi slaget med løgene, godt med salt og masser af peber.
Vi brugte både sort og hvid peber
Så blev det rullet og snøret på bedste,så krydderierne ikke kunne undslippe.
Herefter kogte vi det i rigelig væske med hele løg, salt, peberkorn, laurbærblade, lidt hvidløg.
Så blev rullepølse lagt i en pose og presset i 24 timer i køleskabet
Frigjort fra snore, så rullepølse ud som enhver anden rullespølse
Gennemskåret så den også rigtig fin ud
En dejlig mager kalkunrullepølse,klar til julens frokostbord
Når jeg nu skriver "vi" er det fordi at kæresten bliver superfornærmet, hvis jeg skriver jeg, når han nu hjalp med at lave den .;)
Den rullen ser da riktig så god ut:) Vi lager sylte av svin og rull av lam:)
SvarSletklem Trine:)
En lammerullepølse ville min kæreste elske... Kan være vi skal prøve det engang. Glædelig jul Mona
SvarSlet