Om bloggen

Dette er min sjove blog, der hvor det kan handle om alt mellem himmel og jord. Jeg er kreativ, men kun i små portioner og jeg laver mad, men ikke alt er spændende, og jeg elsker at skrive, så det tror jeg bare, jeg gør. Intet emne er for lille, intet for stort og jeg håber at jeg ind i mellem vil komme med et lille humoristisk udbrud.

tirsdag den 23. august 2011

På besøg i svigermors gemmer m.m

I går var vi oppe hos mine svigerforældre og spise frokost. Vi havde inviteret os selv... ;O)
Vi fik snakket og ordnet hele verdenssituationen, inkl. deres nye elregning som efter overtagelse HEF(Energi Nord)  her i Aalborg, ville have det dobbelte af hvad de plejer at betale i aconto el. Men det krævede blot en opringning til Energi Nord, og så var det ordnet. Flink og rar kundeservice... Det kan betale sig at ringe med en ny aflæsning, så kan de bedre danne sig et overblik over dit forbrug, da AKE ikke har solgt alle dine oplysninger om forbrug med. Kun et skønsmæssigt forbrug.

Men da det så var ordnet, så skulle jeg lige høre om farmor havde nogle gamle knapper, og ja det mente hun da... og så kom sytasken frem... og så viste hun mig en fin dug hun havde syet på i over 40 år. Den mangler kun at blive lagt op. Og nu bor den hos os. Så skulle farfar lige finde en dug hans moder havde syet og så fandt han lige nogle badehåndklæder han engang har vundet på Brønderslev Marked, nu bor de også hos os. Så var jagten i gemmerne ellers i gang. Og vi fik 12 hæklede servietter med hjem, som farmor havde lavet. Så kom vi også til at kigge på gamle billeder, og fandt vi et af min kæreste da han var baby, et af hans mormor som helt ung og et af hans morforældre. Jeg fik lov at få det af kæresten som baby, de andre scanner jeg ind, så jeg kan få lavet min anevæg igen, når vi får den nye lejlighed. Jeg har nemlig altid selv haft en væg med gamle billeder af mine forfædre. Den vil vi lave på trappe opsatsen med en din og min side.
Og jo jeg fik da også lidt knapper med hjem, så Yngste papdatteren og jeg kan lave papirblomster i weekenden.

Her er et lille kig på herlighederne:
Hele den samlede skattekiste

Den fine dug Farmor har været i gang med at sy i over 40 år.

De fine badehåndklæder som farfar havde vundet, men som farmor synes var grimme. Og hov, lækker badesalt, skrub og butter fra Thailand. Så mange ting at man helt har glemt det hele.

De skønne servietter

Nå, ja og lækre skoleagurker fra Kolonihaven

Fantastiske billeder (se lige damen med ræven) og en lille portion knapper
Inden kæresten skulle på job, smuttede vi så lige en tur på havnen og fik en kæmpesoftice! Så det var alt i alt en skøn skøn dag sammen med svigerforældrene. Så hygsomt og berigende. Skønt med dejlig frokost også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar